ONE STOP PRODUCTION STUDIO


︎︎︎

Alles onder één dak. Zonder tussenkomst van onnodige partijen. We helpen je met de ontwikkeling van een concept dat past bij jouw doelstellingen en gestelde budget.

︎︎︎districtb, district b, peter beentjes, Peter Beentjes, camera


︎︎︎


HOE
WE
WERKEN 


Pre-productie
Na het vastleggen van het concept begint onze creatieve marathon. We beginnen met de voorbereidingen voordat we ook maar één beeld schieten. 


 • Script
 • Storyboards
 • Casting
 • Ccrew
 • Planning
 • Locatie scouting

Productie

Filmen op de set, in de studio, of op locatie.

districtb, district b, peter beentjes, Peter Beentjes, camera

Post-productie
Lange uren in stoelen zitten terwijl je al het beeldmateriaalopneemt en omzet in video's die je raken. Tijdens de pre-productie en post-productie fase, werken we het dichtst met de klant om ervoor te zorgen dat we hun feedback krijgen langs de weg.


 • Bewerken van video
 • Geluidsontwerp
 • Muziek
 • Voice-over opnames
 • Kleurcorrectie
 • Opmaak voor verschillende platforms (IG verticaal vs FB, etc.)

Het eindresultaat is evenzeer een deel van onze ziel als van die van jouw, dus bieden we extra ondersteuning na de lancering, die meestal buiten het bereik valt van wat we gecontracteerd hebben. En dit is waarom wij alles of niets geven voor onze opdrachtgevers.


districtb, videocontent, colorgrading, film


COLOR
GRADING


colorgrade, colorgrading, grading, colorist

Wij bieden  oplossingen variërend van kleurcorrectie, Digital Intermediate (DI) en bestandsgebaseerde workflows. Via ons virtuele buitenpost zijn wij beschikbaar voor klanten over de hele wereld.
Vraag jij je af wat color grading is waarom het belangrijk is grading mee te nemen in het budget van jouw volgende project? Lees dan verder.

Color grading is absoluut een essentiële stap in het proces om je verhaal te versterken met kleur.

colorgrade, colorgrading, grading, colorist

Je hebt wel eens een reclamespot of een speelfilm gezien met een bepaalde look die jou project niet heeft, en u heeft gevraagd waardoor het er zo uitzag, alleen om het antwoord te krijgen, "Oh, dat is color grading."

Soms wordt aan color grading gedacht als "Photoshop voor bewegende beelden". Color grading is de stap in onze beeldbewerkingspijplijn waar we het beeld manipuleren om het er op een bepaalde manier uit te laten zien. Het is een vitale stap in bijna elke video, en als je het begrijpt, zal het je helpen meer overtuigende beelden te maken.


colorgrade, colorgrading, grading, coloristWil je jouw project bespreken?


districtb, videocontent, colorgrading, film


︎︎︎
                                        

EDIT


districtb, color, colorgrading, colorist

Een goed verhaal vertel je wanneer styling, artwork en tempo klopt. Deze elementen worden komen samen in de edit. Doordat we veelal virtueel werken, is een snelle uitwisseling van ideeen mogelijk en werken we efficient.

OPLEVERING


Van de kleinste bestandsgrootte tot 4K, wij weten dat elk streaming platform om unieke specificaties vraagt. Wij werken met je samen om bestanden te creëren die voldoen aan de eisen van elk platform met behoud van de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Facebook, Instagram en Youtube zijn slechts enkele van de vele platforms die wij bedienen. Als er een nieuw platform is, helpen wij het uit te zoeken.

districtb, videocontent, colorgrading, film


︎︎︎

JOUW MERK
OP TIKTOK & INSTAGRAM2.1M views


We maken GIFs die passn bij jouw merk en doelgroep. Ook zorgen we dat de GIFs zicht- en vindbaar zijn op Instagram & TikTok.

likegoldfirepoms_giphy

flowerartist_giphyWil jij een hoge naamsbekendheid genereren op Instagram & TitTok? 


districtb, videocontent, colorgrading, film