OVER ONSCREATIEVE ATLETEN 🏃

We leven in een complexe lawaaierige wereld. En wij zorgen dat je merk ertoe doet.
Wij zijn DISTRICT B - Een uitgebreide productie studio voor merken en mensen. Met postproductiefaciliteit voor speelfilms, commercials en muziekvideo's. Wij helpen onze klanten met het produceren van creatieve concepten en video-content. Alles onder één dak waardoor we sneller, slimmer en efficiënter werken. 

Wij rennen sinds 2020 als creatieve atleten met passie in het ontwikkelen en produceren van authentieke verhalen die emoties oproepen.


ONZE MISSIE

︎Wij zijn creatieve atleten die de content marathon uitlopen
︎Wij zijn de bondgenoot van authentieke merken
︎Wij nemen nooit genoegen met inleveren op kwaliteit


Wij zijn een DISTRICT aan creativiteit.


︎BEKIJK ONS WERK

DIENSTEN


Een full-service one-stop filmproductie studio. Gedreven atleten in filmproductie, video-editing en color grading.  Wij produceren creatieve video content voor reclame en film. We helpen je vanaf het uitwerken van een creatief concept tot de eindproductie. Het ene project is groter en complexer dan de ander. Hierdoor werken we een concept uit die past bij de doelstellingen en het budget.


FILMPRODUCTIE 🎥

Na het vastleggen van het concept begint onze creatieve marathon. We beginnen met de voorbereidingen voordat we ook maar één beeld schieten. 

︎LEES MEER


COLORGRADING 🎨

Wij bieden  oplossingen variërend van kleurcorrectie, Digital Intermediate (DI) en bestandsgebaseerde workflows. Via ons virtuele buitenpost zijn wij beschikbaar voor klanten over de hele wereld.

︎LEES MEER

CAMPAGNE ONTWIKKELING 💡

Wij zijn een creatief bureau dat één doel voor ogen heeft: De content marathon uitlopen door ervoor zorgen dat je merk ertoe doet in de complexe, lawaaierige wereld van vandaag.

︎COMING SOON


VIDEOEDITING 🎞️

Lange uren in stoelen zitten terwijl we al het beeldmateriaal omzetten in video's die je raken. 

︎LEES MEER
BONDGENOOT WORDEN?

districtb, videocontent, colorgrading, film